fb connect | Intra in cont | Inregistreaza-te

Termeni si conditii

Data ultimei actualizari: 25 Februarie 2011.

 

Sumar

 

Bine ai venit pe Pandoria.ro.

 

Acest document contine termenii si conditiile site-ului web www.pandoria.ro si alte aplicatii ce apartin sau au legatura cu acest site, precum aplicatiile de facebook si twitter, aplicatii pentru smartphone-uri pentru telefoane Android si iPhone, promotii derulate si altele.

 

Am inclus mai jos cele mai frecvente subiecte cu privire la termenii si conditiile acestui site. Dupa sectiunea “Sumar” se regasesc termenii si conditiile generale si complete ale acestuia. Cu exceptia primei vizite pe site, care trebuie sa coincida cu prima accesare a acestor termeni, declari ca esti de acord cu cele mentionate mai jos, in caz contrar fiind necesar sa incetezi sa folosesti acest site cu efect imediat.

 

Politica de confidentialitate:

 

Date cu caracter personal:

 

-Adresa ta de email

 

Adresa ta de email ne este necesara pentru a comunica cu tine si pentru a-ti putea trimite eventualele oferte precum si voucherele pentru ofertele pe care le cumperi.

 

Acordam atentie foarte mare confidentialitatii informatiilor tale, cat si securitatii acestora. Prin natura site-ului nostru trebuie sa facem cunoscute adresa de mail precum si alte date de identificare a cumpararii unei oferte, in principal, dar nu numai, unei terte parti pentru care a fost cumparat un voucher/oferta. Pandoria.ro nu se obliga sa nu faca cunoscute aceste date si este exonerata de orice obligatie, asteptare sau risc legal aparute din transmiterea acestor date catre terte parti.

 

Credem in a nu vinde sau folosi aceste informatii in alte scopuri decat cele initiale, si anume pentru a iti oferi o experienta cat mai placuta, in orasul tau, la un pret cat mai mic. De asemenea, orice mail, post, comentariu sau orice alta comunicare cu orice membru al echipei Pandoria.ro este considerata a nu avea caracter confidential si va putea fi folosita in scopuri promotionale, de marketing, si altele de catre Pandoria.ro.

 

- Card de credit

 

Aceste informatii sunt obtinute printr-o conexiune sigura (SSL) la internet si nu ne sunt transmise noua ci sunt procesate direct de banca si operatorul tau de carduri dedicat. Sub nici o forma aceste date nu vor fi folosite pentru altceva decat scopul lor initial. Ele nu vor fi comunicate unei terte parti sub nici o forma, exceptie facand procesatorul de carduri pe care site-ul Pandoria.ro il foloseste si cu care are contract pentru prestarea unor astfel de servicii.

 

- Retururi

 

Pandoria.ro se obliga sa iti inapoieze toti banii platiti de catre tine pentru un anumit voucher, daca nu esti multumit din orice motiv, daca urmatoarele conditii sunt toate indeplinite simultan: a) nu au trecut mai mult de 10 zile lucratoare de la data cumpararii; dupa aceasta data nu se mai accepta cereri de retur cu exceptia cazului cand urmatoarele conditii sunt satisfacute simultan: a) afacerea pentru care ai cumparat oferta intra in faliment inainte de data de expirare a voucherului. b) voucherul nu a fost folosit inca. c) poti dovedi ca esti persoana care l-a cumparat. d) numai banii platiti de tine vor fi inapoiati.

 

Termeni si Conditii (versiune completa).

 

Acesti termeni si conditii se refera la accesul tau la site-ul www.pandoria.ro si site-urile si aplicatiile conexe dupa cum sunt descrise mai jos. In afara cazului de prima citire a acestor termeni, Tu ("Tu", "Utilizator") te obligi sa fii de acord cu acesti termeni si conditii, in caz contrar fiind necesar sa incetezi a mai folosi site-ul ("Pandoria.ro", "Site-ul", "Serviciile") cu efect imediat.

 

1. Serviciile noastre

 

Pandoria.ro este o comunitate online pentru oameni care vor sa-si organizeze activitatile si interesele lor, pentru a observa si imparti cu prietenii lor diverse activitati si oferte care sunt recomandate (“Serviciile”) de catre echipa site-ului aflat pe internet la adresa http://www.pandoria.ro si alte resurse si spatii online, precum si aplicatii conexe printre care, dar nu limitate la ele, Facebook.com, Twitter.com, Wildfire.com, YouTube.com si alte site-uri precum si promotii desfasurate prin terte parti, ca si alte site-uri sau concepte operate sau detinute de catre grupul de firme din care face parte Pandoria.ro (“Site-ul”, “Noi”, “Nostru / Noastre”). Serviciile noastre includ, dar nu sunt limitate la, recomandari si oportunitati de cumparare a unor "Deal-uri" ("Oferte", descrise mai jos) pentru produsele si/sau serviciilor unor terte parti. Atat Serviciile, cat si "Site-ul" vor fi descrise de acum inainte ca "Pandoria.ro".

 

2. Utilizator si conditii de utilizare

 

Pandoria.ro pune la dispozitie un site pe internet. Desi mediul web este in general un mediu sigur si stabil, uneori apar probleme sub forma unor virusi, instabilitate de software, hardware si altele. Din aceasta cauza, Pandoria.ro nu isi asuma nici o raspundere pentru functionarea corecta, continua si conform asteptarilor oricarui Utilizator, a Site-ului, a aplicatiilor acestora, a paginilor web, software-ului si hardware-ului necesar rularii acestora, a activitatii online a oricarui Utilizator precum si continutul oricarei informatii postate pe internet, incluzand site-uri terte, emailuri trimise catre utilizatori si orice alte interactiuni intre Pandoria.ro, a colaboratorilor sai si Tu, utilizatorul final.

 

De asemenea, Pandoria.ro nu poate garanta integritatea datelor transmise sau stocate in sistemele sale, precum si lipsa virusilor din corespondentele sau paginile sale de web. Utilizatorul Pandoria.ro trebuie sa fie o persoana de minim 14 ani, care sa foloseasca site-ul cu acordul parintilor sai sau, o persoana de peste 18 ani. Sub nici o forma Site-ul nu va fii folosit de catre o persoana sub 14 ani. Ofertele si voucherele publicate si oferite spre vanzare de catre Site vor putea avea o limita superioara de varsta, in functie de compania cu care se incheie parteneriatul. Acest lucru va fi informat clar pe pagina ofertei si voucherului respectiv.

 

3. Copyright si drepturi de autor

 

Pandoria.ro detine exclusiv materialele publicate pe acest site, incluzand toate fisierele, imaginile, filmele, articolele, logo-urile care fac parte din conceptul Pandoria.ro. Nu este permisa reproducerea sub nici o forma si pe nici un mediu, a oricarei parti din site-ul si aplicatiile Pandoria.ro fara acordul scris in prealabil al nostru. Site-ul contine logo-uri si linkuri catre alte site-uri, ca de exemplu Facebook.com si Twitter.com, aceste logo-uri si imagini sunt proprietatea site-urilor si entitatilor respective.

 

4. Disclaimer de garantii

 

Utilizatorul final accepta ca folosirea acestui site si a aplicatiilor si site-urilor conexe se face pe raspunderea si riscul total al utilizatorului. Atat Pandoria.ro, colaboratorii, angajatii, partenerii sai sau alte terte parti implicate in orice fel in publicarea, operarea si activitatea Site-ului, precum si angajatii, directorii sau colaboratorii lor nu garanteaza ca folosirea acestui Site este lipsita de erori si neintrerupta; Acestia nu garanteaza sub nici o forma rezultatul folosirii acestui site, cat si corectitudinea si acuratetea oricarei informatii, serviciu, oferta, deal sau voucher furnizat prin Pandoria.ro sau partenerii acestora.

 

Acest Site si continutul sau sunt puse la dispozitie "asa cum sunt". Pandoria.ro nu isi asuma nici o raspundere, risc, garantie sau conditie, fie ea directa sau indirecta, expresa sau implicita, incluzand dar nefiind nelimitata la titluri de drepturi de autor, parteneriat, tranzactie si/sau folosire a oricarui produs sau serviciu de pe Site sau site-urile partenere.

 

5. Raspundere Limitata

 

Sub nici o forma si in nici un caz, Pandoria.ro nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu, fie el direct, indirect, accidental sau intentionat, special, ca si consecinta sau rezultat al sau in relatie cu acest "Acord". Sub nici o forma si in nici un caz, raspunderea Pandoria.ro nu va fi mai mare decat suma platita de catre un Utilizator pentru un voucher, serviciu, oferta sau "deal", iar valoarea totala a raspunderii Pandoria.ro rezultata din sau relationata cu acest "Acord" nu va depasi sumele platite de catre Utilizator in ultimele trei luni de la inceperea procedurii de plangere sau conflict pe o anumita tema, fie el amiabil sau in tribunal.

 

6. Utilizatorul

 

- se obliga sa furnizeze date corecte in toate interactiunile si comunicarile cu Site-ul.

- isi asuma responsabilitatea pentru actiunile sale pe Site si pe Site-urile sau locatiile partenerilor nostrii.

- nu va publica materiale obscene, defaimatoare, abuzive in orice fel, ilegale in conform cu prevederile legale actuale.

- nu va abuza de functionalitatea Site-ului si nu va intreprinde actiuni pe acesta ce pot aduce daune Pandoria.ro, incluzand dar nefiind limitate la, introducerea de virusi, cod malefic, modificarea, copierea sau stergerea oricarei informatii de pe Site cu exceptia datelor cu caracter personal.

- este de acord sa furnizeze date cu caracter personal pentru a fi procesate de catre si pentru folosul Pandoria.ro si al partenerii acestora; aceste date sunt furnizate fara drept de autor, sunt irevocabile si furnizate pe o perioada nedeterminata.

- este de acord sa primeasca oferte si materiale promotionale din partea Pandoria.ro si a partenerilor acestuia.

- nu va folosi Site-ul pentru activitati de spam in nici un fel, incluzand campanii electorale, colectarea de nume sau adrese de mail sau orice fel de date puse la dispozitie de catre Site.

 

7. Confidentialitatea si acuratetea datelor, raspunderea Utilizatorului, inchiderea accesului si a contului Utilizatorului, Retururi

 

Utilizatorul final suporta raspunderea totala pentru acuratetea datelor furnizate, precum si pentru confidentialitatea lor. Acesta va notifica imediat Pandoria.ro in cazul compromiterii contului sau, sau a oricaror date legate de acesta incluzand dar nefiind limitate la nume, date nastere, date carduri de credit, parole, nume utilizatori si altele. Utilizatorul isi asuma intreaga raspundere pentru activitatea sa pe Site, pentru comentariile, posturile, contul, datele si orice alta interactiune cu Siteul.

 

Utilizarea frauduloasa, abuziva, accesul neautorizat, copierea sau modificarea de date, imagini, sau orice parte a Site-ului este nepermisa si se va pedepsi conform legii. Pandoria.ro isi rezerva dreptul de a inchide, suspenda sau altera accesul oricarui Utilizator la Site sau la oricare parte a acestuia, fara notificare si fara dovezi, ca urmare a suspiciunilor de utilizare abuziva si contrar scopului Site-ului a Utilizatorului.

 

Politica de confidentialitate:

 

Date cu caracter personal:

 

-Adresa ta de email

 

Adresa ta de email ne este necesara pentru a comunica cu tine si pentru a-ti putea trimite eventualele oferte precum si voucherele pentru ofertele pe care le cumperi.

 

Acordam atentie foarte mare confidentialitatii informatiilor tale, cat si securitatii acestora. Prin natura site-ului nostru trebuie sa facem cunoscute adresa de mail precum si alte date de identificare a cumpararii unei oferte, in principal, dar nu numai, unei terte parti pentru care a fost cumparat un voucher/oferta. Pandoria.ro nu se obliga sa nu faca cunoscute aceste date si este exonerata de orice obligatie, asteptare sau risc legal aparute din transmiterea acestor date catre terte parti.

 

Credem in a nu vinde sau folosi aceste informatii in alte scopuri decat cele initiale, si anume pentru a iti oferi o experienta cat mai placuta, in orasul tau, la un pret cat mai mic. De asemenea, orice mail, post, comentariu sau orice alta comunicare cu orice membru al echipei Pandoria.ro este considerata a nu avea caracter confidential si va putea fi folosita in scopuri promotionale, de marketing, si altele de catre Pandoria.ro.

 

- Card de credit

 

Aceste informatii sunt obtinute printr-o conexiune sigura (SSL) la internet si nu ne sunt transmise noua ci sunt procesate direct de banca si operatorul tau de carduri dedicat. Sub nici o forma aceste date nu vor fi folosite pentru altceva decat scopul lor initial. Ele nu vor fi comunicate unei terte parti sub nici o forma, exceptie facand procesatorul de carduri pe care site-ul Pandoria.ro il foloseste si cu care are contract pentru prestarea unor astfel de servicii.

 

- Retururi

 

Pandoria.ro se obliga sa iti inapoieze toti banii platiti de catre tine pentru un anumit voucher, daca nu esti multumit din orice motiv, daca urmatoarele conditii sunt toate indeplinite simultan: a) nu au trecut mai mult de 10 zile lucratoare de la data cumpararii; dupa aceasta data nu se mai accepta cereri de retur cu exceptia cazului cand urmatoarele conditii sunt satisfacute simultan: a) afacerea pentru care ai cumparat oferta intra in faliment inainte de data de expirare a voucherului. b) voucherul nu a fost folosit inca. c) poti dovedi ca esti persoana care l-a cumparat. d) numai banii platiti de tine vor fi inapoiati.

 

8. Schimbarea acestui Acord

 

Pandoria.ro isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii fara o notificare, de aceea te rugam sa verifici aceasta pagina frecvent.

 

9. Contact si rezolvarea disputelor

 

www.Pandoria.ro este un concept ce apartine SC Ascend NetSolutions SRL cu sediul social in Bulevardul Autogarii, nr 1, Camera 1, Sector 1, Romania, avand datele de inregistrare fiscala dupa cum urmeaza: CUI: RO 27629577 si J40/10301/2010. Ne puteti contacta oricand la telefonul 0215394993 sau prin email pe office@pandoria.ro.

 

Eventualele dispute vor fi solutionate pe cale amiabila intre Pandoria.ro si Utilizator. Legea aplicabila este legea din Romania, iar instantele din Romania vor avea drept exclusiv de solutionare a oricaror conflicte sau dezacorduri intre Utilizatori si Pandoria.ro ca urmare a folosirii Site-ului conform acestor termeni si conditii sau a oricarei legaturi cu acestia.

Pandoria Relatii Clienti

Contactati-ne cu incredere pentru orice intrebare:

Programul de lucru este 9:30 - 18:00 (de luni pana vineri).
Puteti verifica si sectiunea de Intrebari frecvente