fb connect | Intra in cont | Inregistreaza-te

Politica de Confidentialitate

Bine ai venit pe Pandoria.ro.

 

Acest document contine politica de confidentialitate a site-ului web www.pandoria.ro si alte aplicatii ce apartin sau au legatura cu acest site, precum aplicatiile de facebook si twitter, aplicatii pentru smartphone-uri pentru telefoane Android si iPhone, promotii derulate si altele.

 

Documentul este parte din termenii si conditiile generale de utilizare a site-ului Pandoria.ro. Cu exceptia primei vizite pe site, care trebuie sa coincida cu prima accesare a acestor termeni, precum si a acestei politici de confidentialitate, declari ca esti de acord cu cele mentionate mai jos, in caz contrar fiind necesar sa incetezi sa folosesti acest site cu efect imediat.

 

Date cu caracter personal:

 

-Adresa ta de email

Adresa ta de email ne este necesara pentru a comunica cu tine si pentru a-ti putea trimite eventualele oferte precum si voucherele pentru ofertele pe care le cumperi.

 

Acordam atentie foarte mare confidentialitatii informatiilor tale, cat si securitatii acestora. Prin natura site-ului nostru trebuie sa facem cunoscute adresa de mail precum si alte date de identificare a cumpararii unei oferte, in principal, dar nu numai, unei terte parti pentru care a fost cumparat un voucher/oferta. Pandoria.ro nu se obliga sa nu faca cunoscute aceste date si este exonerata de orice obligatie, asteptare sau risc legal aparute din transmiterea acestor date catre terte parti.

 

Credem in a nu vinde sau folosi aceste informatii in alte scopuri decat cele initiale, si anume pentru a iti oferi o experienta cat mai placuta, in orasul tau, la un pret cat mai mic. De asemenea, orice mail, post, comentariu sau orice alta comunicare cu orice membru al echipei Pandoria.ro este considerata a nu avea caracter confidential si va putea fi folosita in scopuri promotionale, de marketing, si altele de catre Pandoria.ro.

 

- Card de credit

Aceste informatii sunt obtinute printr-o conexiune securizata (SSL) la internet si nu ne sunt transmise noua ci sunt procesate direct de banca si operatorul de carduri dedicat. Sub nici o forma aceste date nu vor fi folosite pentru altceva decat scopul lor initial. Ele nu vor fi comunicate unei terte parti sub nici o forma, exceptie facand procesatorul de carduri pe care site-ul Pandoria.ro il foloseste si cu care are contract pentru prestarea unor astfel de servicii.

 

Pandoria Relatii Clienti

Contactati-ne cu incredere pentru orice intrebare:

Programul de lucru este 9:30 - 18:00 (de luni pana vineri).
Puteti verifica si sectiunea de Intrebari frecvente