fb connect | Intra in cont | Inregistreaza-te

Intrebari frecvente

Ce este Pandoria?

In fiecare zi, Pandoria va ofera servicii sau produse la preturi unice. Reducerile pe care vi le oferim sunt foarte mari si se bazeaza pe promisiunea noastra catre companii de a aduce un numar minim de clienti.

Ca sa beneficiez de oferta imi pot invita prietenii?

Fireste! Puteti sa va invitati toti prietenii sa devina membri Pandoria si sa utilizeze la randul lor ofertele noastre. De altfel, cu cat mai multe persoane isi arata interesul pentru o anumita oferta, cu atat mai mare este probabilitatea ca oferta sa devina activa.

Ok, imi place oferta zilei. Ce trebuie sa fac?

Este extrem de simplu! Apasati "Cumpără" inainte ca oferta sa expire. In cazul in care se intruneste numarul minim necesar de persoane interesate de aceasta oferta, cardul dumneavoastra va fi debitat cu suma respectiva si veti primi pe e-mail instructiunile de printare a voucherului (in decurs de 1 zi, dupa expirarea ofertei). Daca nu se completeaza numarul minim necesar de persoane, oferta nu devine activa si, fireste, nu veti plati nimic. Din aceste motive, invitati-va prietenii ca sa fiti siguri ca va veti bucura de oferte!

Ce se intampla cand nu se intruneste numarul minim necesar de persoane interesate de o oferta?

In aceste cazuri, oferta nu devine activa si dumneavoastra nu veti plati nimic. Asa ca, daca doriti neaparat o oferta, este bine sa va invitati sau chiar sa va "somati" prietenii!

Trebuie sa utilizez in aceeasi zi oferta Pandoria pe care am cumparat-o?

Nu! Ofertele Pandoria au o durata de valabilitate limitata, insa in niciun caz nu sunteti obligati sa le utilizati imediat. In cele mai multe situatii, ofertele Pandoria pot fi utilizate din ziua imediat urmatoare achizitionarii lor, in afara de cazul in care in oferta nu se precizeaza altfel.

Am achizitionat o oferta Pandoria. Ce trebuie sa fac?

In cateva minute, veti primi un e-mail care va confirma sau infirma retinerea sumei de pe cardul dumneavoastra. Cand se finalizeaza procedura ofertei si daca aceasta este reusita, veti primi in decurs de o zi de la expirarea ofertei un e-mail cu instructiuni de printare a voucherului. Este necesar sa declarati datele reale, deoarece la utilizarea voucherului se va face identificarea cu documentele oficiale (buletin sau pasaport). Pentru detalii, cititi si termenii si conditiile de utilizare.

Pot cumpara o oferta Pandoria pentru a fi utilizata de altcineva, prieteni sau rude etc.?

Sigur ca da! In timpul procedurii de achizitionare a unei oferte Pandoria, vi se va solicita completarea numelui beneficiarului voucherului. Chiar daca va schimbati optiunea si doriti sa fie utilizat de altcineva, sau chiar de dumneavoastra, aveti posibilitatea de a schimba datele beneficiarului inainte de finalizarea procesului de ofertare (care de obicei dureaza 24 de ore). Din meniul profilului dumneavoastra, ofertele mele Pandoria, schimbati numele beneficiarului. Atentie: Dupa finalizarea ofertei, nu mai puteti schimba numele, asa ca alegeti cu atentie potentialul beneficiar!

Pot achizitiona mai mult de un voucher pentru oferta zilei?

Unele oferte va dau posibilitatea de a achizitiona mai mult de un voucher pentru oferta zilei. Cautati aceste informatii in datele ofertei respective.

Ce tip de carduri se accepta?

Sunt acceptate toate tipurile de carduri VISA si Mastercard, prepaid, de debit sau de credit (in afara de MasterCard Maestro), indiferent de banca emitenta (fie ca aceasta este in interiorul sau exteriorul Romaniei). Sunt acceptate de asemenea toate cardurile corporate de debit sau de credit care ofera posibilitatea tranzactionarii on line.

Ce altceva trebuie sa am cu mine pentru utilizarea voucherului Pandoria?

Pentru a beneficia de serviciul ales, este necesar sa prezentati voucherul si un act de identitate. De asemenea, este important sa informati societatea inainte de a ajunge acolo (sa faceti o rezervare) pentru a evita eventualele intarzieri.

Pot utiliza oferta mea Pandoria in combinatie cu alte oferte ale societatii respective?

Nu, cu exceptia cazului in care voucherul Pandoria precizeaza detalii in acest sens.

Trebuie sa platesc ca sa devin membru Pandoria?

Nu. Accesul pe website este 100% gratuit. Veti plati doar atunci cand oferta Pandoria de care v-ati aratat interesat atinge numarul minim de cumparatori. Ofertele Pandoria sunt valabile o anumita perioada de timp, asa ca, atunci cand vedeti ceva ce va atrage atentia… nu ezitati si aratati-va interesul!

Este Pandoria un mediu sigur pentru tranzactiile cu cardul?

Absolut. Numarul cardului dumneavoastra este transmis prin SSL direct la banca, datele sensibile ale cardului nefiind stocate sub nicio forma pe serverele noastre.

Am achizitionat o oferta Pandoria, insa nu vreau sa o utilizez. O pot returna?

Da! Fireste ca puteti. Puteti anula voucherul Pandoria in termen de 14 zile de la achizitionare, primind banii integral inapoi, cu conditia sa nu fi utilizat voucherul. Pentru anularea voucherului Pandoria achizitionat, trimiteti-ne un e-mail la , mentionand numarul de telefon, si noi va vom contacta. Trebuie sa va reamintim ca nu puteti anula oferta in timpul desfasurarii acesteia. Daca doriti, o puteti anula dupa activare.

Am o afacere. Cum pot sa promovez ofertele mele pe Pandoria?

Foarte usor! Contactati-ne aici pentru mai multe informatii.

De ce aveti doar o oferta Pandoria pe zi? Vreau mai multe!

Pe piata romaneasca, fireste, ofertele sunt nenumarate, insa noi incercam sa va aducem cea mai buna oferta Pandoria, la cel mai competitiv pret! In fiecare zi la Pandoria puteti gasi cate o oferta careia pur si simplu nu ii puteti rezista, asa ca abonati-va la newsletter pentru a fi siguri ca veti primi toate ofertele noastre prin e-mail!

Cine sunteti de fapt?

Pandoria Romania face parte din grupul AscendNet.

Pandoria Relatii Clienti

Contactati-ne cu incredere pentru orice intrebare:

Programul de lucru este 9:30 - 18:00 (de luni pana vineri).
Puteti verifica si sectiunea de Intrebari frecvente