fb connect | Intra in cont | Inregistreaza-te

Despre noi

Pandoria.ro iti recomanda zilnic o oferta cu reduceri intre 40% si 90% pentru tot ce se intampla in orasul tau: bilete la cinema, saloane spa, restaurante, sali de fitness si chiar lectii de parasutism. Misiunea noastra este foarte simpla: sa-ti oferim orasul tau la cel mai bun pret.
 

Cum reusim acest lucru?
In fiecare zi, companiile din orasul tau se intrec in a oferi cele mai mari reduceri la serviciile lor, daca au un minim de clienti garantati. Compania care ofera cel mai bun discount, dar si calitate a serviciilor si produselor, devine Oferta Zilei in Pandoria.

Tu primesti oferta pe mail, o deschizi si privesti cum companiile se lupta sa te castige ca si client prin discounturile oferite. Oferta este limitata si devine activa numai cand s-a strans numarul minim de clienti. In cazul in care acest numar nu s-a adunat, nimeni nu pierde si nu castiga nimic. 

Pandoria.ro a luat nastere din dorinta de a oferi romanilor oportunitatea de a se bucura de orasul in care locuiesc, la preturi mult reduse. Utilizand puterea de cumparare colectiva, noi negociem dur reduceri mari la cele mai bune produse si servicii in fiecare oras.

 

De ce facem asta?
1. Pentru ca tu sa poti explora orasul tau la un pret mult mai mic.
2. Pentru ca partenerii nostri sa beneficiaze de clienti noi garantati.
3. Pentru ca putem! Si binenteles, pentru ca ne rezervam un comision din ofertele activate.
Se creeaza astfel o situatie win-win-win.


Pandoria.ro este un proiect al Sc Ascend NetSolutions Srl, cu sediul in Bucuresti, Bulevardul Aerogarii, nr 1, Camera 1, Sector 1. Pentru orice fel de intrebari, ne poti contacta astfel:

Prin formularul de contact sau:

Adresa:   Strada Popa Rusu 16A, Bucuresti

Telefon:  +40 (0) 21 539 4993
Mobil:      +40 (0) 73 259 2210
Fax:        +40 (0) 21 539 4994
Email:      office@pandoria.ro

Pandoria Relatii Clienti

Contactati-ne cu incredere pentru orice intrebare:

Programul de lucru este 9:30 - 18:00 (de luni pana vineri).
Puteti verifica si sectiunea de Intrebari frecvente